Бирмат Картон – Одличен за Дигитален Принт

Назад кон Откријте !
karton za maketi - beermat

Бирмат Картон – Одличен за Дигитален Принт

karton za digital print

Картонот од Дрвена Пулпа Премиум Бел-Одличен избор за функционалност и многу повеќе …

DISPLAY BOARD Бирмат картонот е премиум производ 
специјално дизајниран за дигитално печатење кој се сече извонредно лесно на ЦНЦ .
Без разлика дали се користи за POS сигнализација, висечки дисплеј, внатрешен дизајн или самостоечки дисплеи,
KATZ DISPLAY бирмат картонот нуди разновидни опции за користење.

Предности

При Принтање :

картон за макетирање beermat cardboard и дигитално принтање

брилиантни бои

картон за макетирање и дигитално принтање

силен контраст

картон за макетирање beermat cardboard и дигитално принтање
брзо сушење и впивање на мастилото и
картон за макетирање beermat cardboard и дигитално принтање
одлична сатурација
картон за макетирање beermat cardboard и дигитално принтање

контура и длабока дефиницја

се принта на двете страни

При Сечење :

картон за макетирање beermat cardboard и дигитално принтање

лесно се сече на ЦНЦ, катира 

картон за макетирање beermat cardboard и дигитално принтање

стабилни рабови после сечење без напукнување,одличен за паспарту

картон за макетирање beermat cardboard и дигитално принтање

еколошки производ 

АПЛИКАЦИИ

lasersko secenje digitalen print karton beermat

Висечки елементи и знаци

Картонот бирмат е совршен 
избор за привлечни знаци
и рекламни табли кои ефикасно и
доследно ја пренесуваат вашата порака.
lasersko secenje digitalen print karton beermat

POS/POP дисплеи 

Од големи штандови за дисплеј до
флаери и летоци,
Бирмат картонот го олеснуваат
имплементирањето на
креативните решенија
за продажни места.

lasersko secenje digitalen print karton beermat
Продавница и внатрешен дизајн
Од излози на продавници до попуст, 
Бирмат картонот е одличен избор
за да оставите најдобар впечаток за вас
и вашите производи.
3D puzli beermat karton

3D слагалици I еду игри

Бирмат картонот е одличен за правење на разни едукативни игри и слагалици.

деокор и пропс

Декорации и Пропс

Совршеното сечење придонесува до лесно изработување на секаков вид на разни декоративни елементи од бирмат картонот

Увозник и Дистрибутер: Еуро Данвест Скопје

булевар 3та Македонска Бригада бр.46              тел.070654773                   маил:contact@eurodanvest.com.mk

karton za maketi - beermat

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Назад кон Откријте !