STAEDTLER Fimo Глина Без Печење и Пластелин

No Bake Just Make-Без печење само моделирајте со новите глини Фимо кои се сушат на воздух се супер мазни и моделирањето е права забава и рекалксирање.
Одлични се за училишна намена и за хоби и професионални артисти

Филтер