Бирмат Картон – Одличен за Дигитален Принт

Назад кон Откријте !
karton za maketi - beermat

Бирмат Картон – Одличен за Дигитален Принт

Предности

DISPLAY BOARD Бирмат картонот е премиум производ.Составен од Дрвена пулпа 100% без хемикалии и додатоци со природно бела боја.Произведен во Германија со сите потребни сертификати.Одлично се сече на ЦНЦ ласерско сечење како и рачно.Силни рабови идеален за паспорту и катирање.
Широка намена специјално направен за дигитално печатење.
Без разлика дали се користи за POS сигнализација, висечки дисплеј, внатрешен дизајн или самостоечки дисплеи,
KATZ DISPLAY бирмат картонот нуди разновидни опции за користење.

При Принтање :

При Сечење :

АПЛИКАЦИИ

lasersko secenje digitalen print karton beermat

Висечки елементи и знаци

Картонот бирмат е совршен избор за привлечни знаци и рекламни табли кои ефикасно и доследно ја пренесуваат вашата порака.

lasersko secenje digitalen print karton beermat

POS/POP дисплеи 

Од големи штандови за дисплеј до флаери и летоци, Бирмат картонот го олеснуваат имплементирањето на креативните решенија за продажни места.

lasersko secenje digitalen print karton beermat

ЦНЦ катирање за декор и уредување

Бирмат картонот е одличен избор за да оставите најдобар впечаток за вас и вашите производи.

3D puzli beermat karton

3D слагалици I еду игри

Бирмат картонот е одличен за правење на разни едукативни игри и слагалици.

karton za digital print

Увозник и Дистрибутер: Еуро Данвест Скопје

булевар 3та Македонска Бригада бр.46              тел.070654773                   маил:contact@eurodanvest.com.mk

karton za maketi - beermat
Назад кон Откријте !