Локации

Скопје Сити Мол втор спрат во делот за брза храна односно спроти Бургер Кинг

спроти паркингот на Градежен факултет односно спроти слаткарницата Апче веднаш после фурна СИЛБО

во центарот на градот позади автобуската станица Југо Дрво веднаш до Тинекс супер маркетот

Изложбен Салон и канцеларии булевар 3та Македонска Бригада бр.46 во близина на Американ Колеџ