Noris Junior – Colourful Fun With Window Paintings

Назад кон Откријте !

Noris Junior – Colourful Fun With Window Paintings

Со Noris Junior боичките може да нацртате прекрасна градина од цвеќиња на вашиот прозор. Боичките се пигментирани, вивидни бои, не само на хартија туку и на стакло. Цртежите на прозорите ќе ја осветлат било која соба и ќе ви дадат прекрасен поглед.

Чекор по чекор: Забавно цртање на стакло

За да започнете, нацртајте ги главните линии на дизајнот на прозорот, сонце, цвеќиња, облаци… Може да додадете и други елементи, оние кои вие ги сакате!

Сега вашите мали артисти можат да ги обојат елементите кои се нацртани.

Noris Junior боичките се совршени и за големи површини како боење на облакот, но и за мали површини.

Децата можат да бидат креативни колку што тие сакаат, дури и сонцето наместо да го обојат со една боја, можат да го обојат со коси или дијагонални линии, крукчиња…

Уметноста на прозорот, го прави секој поглед поубав, дури може да направи прекразна позадина за домашни фигури направени од FIMO или играчки.

Сигурно се прашувате како да ги исчистите прозорите после цртањето! Доволно е средство за стакло и крпа, лесно се отстранува. Можете констатно да ги менувате дизајните на вашиот прозор, како цвеќиња и сонце за пролет, плажа и море за лето па дури и новогодишни цртежи.

Уживајте во креациите на вашите најмали.

Потребни материјали

 • , , , , ,

  Специјални Бои за Деца 3 во 1

  0 out of 5

  3 во 1 специјални дрвени бои за деца 6 нијанси

  Картонски пакување кое содржи дрвени бои 3 во 1 и специјална острилка за нив

  Информации за производите

  Идеално за првата дрвена боичка…

  720.00 ден
 • , , ,

  Специални Бои за Деца 3 во 1

  0 out of 5

  3 во 1 специјални дрвени бои за деца 12 нијанси

  Картонски пакување кое содржи дрвени бои 3 во 1 и специјална острилка за нив

  Информации за производите

  Идеално за првата дрвена боичка…

  1,400.00 ден
 • , ,

  Специјални Бои за Деца 3 во 1

  0 out of 5

  3 во 1 специјални дрвени бои за деца 18 нијанси
  Картонски пакување кое содржи дрвени бои 3 во 1 и специјална острилка за нив

  Информации за производите

  Идеално за првата дрвена боичка…

  1,980.00 ден
Назад кон Откријте !
You've just added this product to the cart: