Noris Junior – Multicolored Watercolors

Назад кон Откријте !

Noris Junior – Multicolored Watercolors

Noris Junior се одлични разнобојни боички кои ја трансформираат белата хартија во прекрасно дело. Прво црткате, па поминувате во водена четка, техника која секое дете може да ја направи и да се забавува во креирањето.

Чекор по чекор
Noris Junior – Разнобојни дрвени боички

За да започнете, зацврстете парче хартија на работната површина. Исечете неколку парчиња од креп траката (или помалку леплив салотејп) и залепете ги дијагонално врз хартијата. Притиснете врз креп траката, нежно со прстите, за кога ќе боите да не се избои делот каде е веќе залепено.

дрвени боички

Сега избојте ги сите делови од хартијата употребувајќи ги Noris Junior боичките. Можете да направите и прекрасен градиент со повеќе бои.

Навлажнете ја вашата четка, сите претходно поминати површини со Noris Junior боичките, поминете ги и со четката. Боите ќе почнат да се мешаат една со друга и ќе ја пополнат хартијата.

Кога целата хартија е потполно сува, внимателно одлепете ја креп хартијата.

Сега само треба да најдете простор за да си го закачите вашето совршено разнобојно дело.

Потребни материјали

 • , , , , ,

  Специјални Бои за Деца 3 во 1

  0 out of 5

  3 во 1 специјални дрвени бои за деца 6 нијанси

  Картонски пакување кое содржи дрвени бои 3 во 1 и специјална острилка за нив

  Информации за производите

  Идеално за првата дрвена боичка…

  720.00 ден
 • , , ,

  Специални Бои за Деца 3 во 1

  0 out of 5

  3 во 1 специјални дрвени бои за деца 12 нијанси

  Картонски пакување кое содржи дрвени бои 3 во 1 и специјална острилка за нив

  Информации за производите

  Идеално за првата дрвена боичка…

  1,400.00 ден
 • , ,

  Специјални Бои за Деца 3 во 1

  0 out of 5

  3 во 1 специјални дрвени бои за деца 18 нијанси
  Картонски пакување кое содржи дрвени бои 3 во 1 и специјална острилка за нив

  Информации за производите

  Идеално за првата дрвена боичка…

  1,980.00 ден
Назад кон Откријте !
You've just added this product to the cart: