Noris Junior – Starry Sky Hidey Hole

Назад кон Откријте !

Noris Junior – Starry Sky Hidey Hole

Noris Junior боички и ситни LED светлички можат да трасформираат обичен картон во магичен свет. Употребете ги Noris Junior боичките да нацртате планети, ѕвезди и вселенски бродови на црна хартија. Бидејќи боичките се пигментирани, вашите цртежи ќе светат на темната хартија. Исклучете ги светлата и запалете ги малите светлички – вашиот дом веќе има прекрасно ѕвездено небо, правејќи прекрасна атмосвера.

Чекор по чекор
Како да направите ѕвездено небо?

За почеток, на црна хартија отпочнете да ги цртате линиите на вашите дизајни со Noris Junior боичките. Нема лимит на дизајните што може да ги нацртате, кои би летале во ѕвезденото небо, планети, вселенски бродови, ѕвезди…

Избојте ја внатрешноста на дизајните. Овој процес можат да го прават и вашите најмали.

Нацртајте 4 различни дизајни на црна хартија. Оваа активност можат да ја прават деца од сите возрасти и родители, нуди креативна забава и размислување.

Кога сите дизајни се готови, со помош на лепак залепете ги во внатрешноста на картонската кутија.

По еден од листовите ставете на левата и десната страна, задната страна и на горниот дел од кутијата.

Направете мали дупчиња на горниот дел од кутијата, можете и со мал шрафцигер. Бројот на дупките што ќе ги направите треба да е ист со колку светлички имате.

Светличките ставете ги во дупчињата што сте ги направите, малите кабли околу нив можат да лежат на врвот од кутијата, а приклучоците за струја или батерија, позади целата кутија.

Додадете мало кебенце и две до три перничиња во кутијата. Исклучете ги сите светла, и запалете ги вашите светлички.

Потребни материјали

 • , , , , ,

  Специјални Бои за Деца 3 во 1

  0 out of 5

  3 во 1 специјални дрвени бои за деца 6 нијанси

  Картонски пакување кое содржи дрвени бои 3 во 1 и специјална острилка за нив

  Информации за производите

  Идеално за првата дрвена боичка…

  720.00 ден
 • , , ,

  Специални Бои за Деца 3 во 1

  0 out of 5

  3 во 1 специјални дрвени бои за деца 12 нијанси

  Картонски пакување кое содржи дрвени бои 3 во 1 и специјална острилка за нив

  Информации за производите

  Идеално за првата дрвена боичка…

  1,400.00 ден
 • , ,

  Специјални Бои за Деца 3 во 1

  0 out of 5

  3 во 1 специјални дрвени бои за деца 18 нијанси
  Картонски пакување кое содржи дрвени бои 3 во 1 и специјална острилка за нив

  Информации за производите

  Идеално за првата дрвена боичка…

  1,980.00 ден
Назад кон Откријте !
You've just added this product to the cart: