Големопродажба на специјализирани инструменти за цртање ,сликање и моделирање ФИМО

Големопродажба

  • сликарски прибор/сликарски алатки,платна и штафелаи
  • професионални иструменти за цртање 
  • технички хартии, плотер ролни,графички хартии,картон за катирање-beermat,хамер хартија
  • спеицијализирани материјали и алатки за моделирање

  • ФИМО полимерна глина

Ние сме специјализирани за сликарски прибор, креативни додатоци,сликарски алатки од најпознатите светски брендови,професионални инструменти за техничко цртање за архитектура и дизајн od STAEDTLER како и креативниот крафт асортиман од програмата на фимо и мега популарната ФИМО полимерна глина од STAEDTLER . Компанијата ЕУРО ДАНВЕСТ постои од 1993 година и еден од најголемите увозници за Македонија за професионални и специјализирани инструменти за цртање пишување и моделирање. Дали барате сликарски прибор од светска класа,професионални алатки за техничко цртање за нашите идни архитекти или пак полимерна глина за креативно творење тогаш сте на право место Еуро Данвест ви нуди креативен излез од секојдневието преку новата платформа со интернет продавница МОЕ ХОБИ .

КОИ СЕ УСЛОВИТЕ ЗА ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО ?

Нашиот магацин со изложбен салон е сместен во О.Аердорм Скопје на бул.Македонска Бригада во близина на Американ Колеџ. Сите производи коои се објавени на нашата веб страна ги имаме во нашиот магацин и изложбен салон ккао и во нашите 4 специијализирани Штедлер книжарници низ Скопје.

Ние сме генерални увозници за сите производи и брендови кои се прикажани на нашата веб страна.

Еуро Данест е генерален увозник на STAEDTLER од 1993 год. еден од најголемите брендови за специјализирани технички инструменти , училишен материјал и премиум материјали за цртање и сликање за уметници и дизајнери

Се што треба да направите е да се регистрирате или да го посетите нашиот магацин и да ја погледнете огормната палета на производи со која располагаме.