Рекламација

Рекламации

Доколку сте пратиле нарачка, но робата не Ви е испорачана, Ве молиме да не контактирате:

  • contact@moehobi.com.mk

  • +389 77 640 534

Доколку сакате да ја откажете нарачката, контактирајте не или јавете ни се на телефон и доколку робата не е испорачана, истата ќе биде стопирана и ќе имате поврат на средствата.

Доколку робата е веќе испорачана, ќе имате поврат на средствата, но трошоците за испорака ќе паднат на Ваш терет.